Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

luni, 7 septembrie 2015

Transporter: Mostenirea

Acuma... nu ca as vrea... dar am promis in ultimul meu articol ca voi scrie si un review despre acest film...

Pentru inceput vreau sa iti spun cateva informatii despre seria de filme Transporter:

Primul film Transporter a avut un succes imens deoarece avea reteta succesului: actiune, masini tari, protagonisti aratosi si bine făcuti, ceva romantism si niste parkour.

Nu multa lume stie faptul ca primul film Transporter a avut ca scop principal promovarea actorului principal, Jason Statham, ca actor important in filme de actiune. 

Primele filme ale francizei au fost cele mai apreciate dar, incepand cu al treilea film, franciza si-a inceput declinul. 

Astfel ajungem in momentul de fata: Transporter primeste un bine meritat reboot realizat fara Jason Statham. Transporter: Mostenirea spune povestea lui Frank Martin(Ed Skrein) care este implicat fara voia sa intr-o misiune imposibila a unor patru prostituate care doresc cu ardoare sa isi ia revansa fata de pestele lor, persoana care le-a agresat si le-a introdus in acea lume ingrata.


In primcipiu cam acesta este tema filmului dar, trebuie sa mentionez ridiculitatea momentului in care tatal lui Frank, Frank Sr. este capturat de cele 4 femei si sechestrat pentru a-i constrange cooperarea transportorului.  
Sa fim seriosi, Frank Sr. era un fost agent secret, pensionat intradevar, dar, totusi, un fost agent secret care a fost capturat mult prea usor. 

Singurul lucru pe care il pot constata este faptul ca Frank Sr. chiar a vrut sa fie rapit... vaduv, singur si viril, probabil si eu as fi procedat la fel in locul lui.

Concluziile mele asupra filmului:

Continuarea filmului Transporter, (deoarece in final aceasta este o continuare mai mult decat un reboot) este realizata decent daca nu iei in considerare restul francizei. Daca totusi tii cont de faptul ca in titlu este scris cu litere de tipar:TRANSPORTER, atunci filmul nu merita realizat. 

Aparitia unor momente absolut ridicole in cadrul filmului este clara


SPOILER ALERT (daca vrei sa vezi filmul NU CITI MAI DEPARTE)

Cel mai ridicol moment, din punctul meu de vedere, este acela in care Frank merge pe sky-jet pana pe nisip, se loveste de o masina, sare de pe sky-jet...cu picioarele direct prin geamul masinii lovind perfect soferul care iese instant din masina pe usa(astia nu au sisteme de blocare a usilor?) si masina se opreste ...INSTANT. 

Exista totusi si parti bune ale acestui film, la urma urmei nu degeaba am spus ca este un film decent de vizionat. Filmul Transporter este distribuit in Romania de catre firma RoImage si a intrat in cinematografe vinerea trecuta!

Opinie feminina: Chiar daca actorul principal realizeaza cel mai bun rol din cariera sa...cel putin arata bine!

O alta opinie a unei fete mov(nu Vraja mea):

"Filmul este acceptabil in lipsa de alternative sau in cazul in care esti pasionat de masini. Garantat vei aprecia ultimul model Audi A8. Efectele din film sunt usor exagerate dar, la urma urmei, asa sunt toate filmele americane. Primul film al francizei ramane superior din punct de vedere al efectelor si al subiectului."

Parerea mea...  Acest film putea fi mult mai rau si trebuie sa recunosc ca a avut momentele sale bune. 
Actiunea a fost suficient de intensa, cursele au fost...la limita decentei si fetele...aah fetele...ne pun pe jar...

Asa ca ...daca tot mergi sa vezi un film in cinematograf saptamana aceasta...

De ce sa nu il vezi pe acesta?

Un comentariu :

  1. un film de nota 6. slab fata de celelalte
    http://www.portalultautv.ro/transporter-mostenirea-the-transporter-refueled-2015/

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.