Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

joi, 27 august 2015

Escape Room 9 ESCAPE ROOM ROCKS

Vinerea trecuta m-am intors pe plaiuri cunoscute, in zona Pietei Romana si muzica Rock...
Am observat in primbarile mele un afis bine pozitionat chiar vizavi de Magheru si impreuna cu Emil, Andreea, Iulia si Raluca am indraznit sa ma joc cu Chucky.

Pentru cine nu stie: Chucky este papusa posedata din filmul cu acelasi nume.
Franciza horor Chucky a fost creata de Don Moncini si a adunat pana in acest moment un numar de 6 filme.
Tinand cont de faptul ca primul film a debutat in 1988 si datorita longevitatii sale, franciza a evoluat intr-o serie de filme horor-satira si ulterior in horor-comedie.
Deoarece filmul a avut priza la public, el a generat castiguri mari atat prin filme propriu-zis cat si prin benzile desenate, jocurile video si papusile Chucky care se vand in America o data pe luna si doar prin licitatie.

Probabil nu stiai despre seria de filme Chucky dar, primul film din serie a avut numele initial "Bateriile nu sunt incluse" si a fost modificat pentru ca Steven Spielberg realiza un film cu acelasi nume si care nu avea nici o legatura cu papusile.

Dar, hai sa lasam la o parte filmul si sa iti povestesc despre ce m-a dus cu gandul la Chucky...

Escape Room Rocks este o locatie ultracentrala care ofera doua camere care mi-au intrat la inima: "MASTER OF PUPPETS" si "SHOOK ME ALL NIGHT" care m-au impresionat prin inteligenta realizarii indiciilor.

Rezumatul camerei "Master of Puppets":
"Imagineaza-ti fericirea unui baietel inocent traita in momentul in care primeste papusa mult visata… Insa din acel moment, nimeni din jurul baiatului nu mai este in siguranta. Iar acum baiatul a disparut… Indraznesti sa cauti raspunsuri in camera lui?"

Chucky a reusit sa ne vina de hac in camera "MASTER OF PUPPETS" dar, la final am primit o veste buna: baiatul a fost gasit!

Dificultatea camerei: medie

Puncte forte:

-Camera ofera pe parcusul ei destule surprize
-Papusa Chucky este ORIGINALA (aici nu si-au bagat mana chinezii si acest lucru este vizibil)
-Chiar daca numele sau denota o tendinta a camerei de a fi infricosatoare realitatea este diferita deoarece reuseste sa te mentina in priza dar nu intentioneaza sa indeparteze persoanele mai fricoase.
-Chucky stie cand urmeaza sa vii in camera baiatului se s-a pregatit corespunzator



Rezumatul camerei "Shook me all night"

"Dupa petrecerea de ieri, scapa cine poate!
Ati fost la o super petrecere noaptea trecuta, rocking till’ the morning came. E drept, finalul nu vi-l amintiti prea bine.
V-ati trezit incuiati intr-una din camere, unele indicii va fac sa va simtiti vinovati, desi sunteti aproape siguri ca nu aveti de ce. Oricum diseara aveti bilete la concert cu perechea voastra (care n-a fost la petrecere) si ar fi bine sa ajungeti, altfel va iesi nasol."

Singura problema in acest context era faptul ca perechea mea era in camera cu mine dar, daca as fi baut bine de tot si as fi uitat ultimii 3 ani din viata mea probabil as fi fost destul de panicat.

Camera aceasta este realizata foarte frumos si iti solicita mintea in moduri subtile reusind in acelasi timp sa iti impuna un ritm ridicat al parcurgerii sale ...in final...asta iti si doresti...sa iesi din camera!

Singurul indiciu care vi-l pot oferi este in poza de mai sus, pe mine, si daca vei fi destul de atent vei observa!

Dificultatea camerei: medie-grea (cei mai buni vor ajunge la concert dar, norocul isi are si el locul ca in orice joc)

Puncte forte:

-Camera este impartita destul de frumos in asa fel incat toata echipa sa participe in rezolvarea indiciilor;
-Muzica Rock (Atat am zis)
-Indicarea pasilor de urmat

Toti 5 impreuna am fost echipa "Internet Explorers", si parerile celorlalti membrii le gasiti aici, aici, aici, si aici.

Gazdele noastre, care au fost foarte primitoare si abia asteptam sa ii revedem, le gasiti si pe facebook aici.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.