Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

joi, 27 noiembrie 2014

Mainile, cele mai bune prietene sau un cosmar?

Buna seara dragi cititori, 
In aceasta seara vreau sa discutam despre importanta igienei si aspectului mainilor atat pentru femei cat si pentru barbati. 

Asa cum prea bine stiti, mainile sunt principala sursa de microbi deoarece reprezinta partea din corp cu care atingem cele mai multe lucruri. 
De indata ce ne trezim si punem mana pe ceas sa oprim alarma si pana seara tarziu cand ne spalam pe dinti mainile noastre reusesc sa acumuleze microbi. 

O igiena buna poate sa ne aduca beneficii infinite. Daca ne spalam pe maini, cel putin de fiecare data inainte sa mancam, avem sanse minime sa ne imbolnavim. Totusi, spalatul mainilor nu este singura parte importanta in igiena. Este foarte important sa ne realizam manichiura in mod corespunzator (ati auzit bine, fara sa va roadeti unghiile) deoarece sub unghii se pot ascunde mizerii care nu se duc la spalarile normale.

Din punct de vedere al aspectului, unghiile taiate uniform ofera din punct de vedere social profesionalism prin prisma faptului ca suntem persoane care avem grija de imaginea noastra. 
Pentru femei, existenta unei manichiuri bine facute poate insemna mult in relatiile interpersonale de acelasi sex.
Din perspectiva barbatului nu consider ca importanta acestui aspect este la acelasi nivel. 

O femeie va observa imediat daca o prietena nu are unghiile facute sau le are roase, in timp ce un barbat va observa acest aspect mai rar, sau uneori, chiar deloc.
Personal, nu observ acest aspect in mod special, insa unele persoane o fac, iar atentia asupra unghiilor, chiar si in cel mai simplu mod prin mentinerea lor nivelate si lacuite, reprezinta un punct in plus.
Totusi, in unele situatii o manichiura realizata cu o culoare care sa se asorteze cu vestimentatia poate da un farmec placut. Puteti incerca oja farmec, am auzit ca este calitativa si rezistenta.
De tinut minte pentru femei: noi, barbatii va luam cel mai mult de mana. Unii barbati, mai galanti sau mai traditionalisti pastreaza ideea de a saruta mana doamnei la intalnire. Inca un motiv pentru care igiena este esentiala.

Iubita mea foloseste destule produse marca Farmec, are si tratamente pentru unghii de la Farmec si sunt sigur ca i-ar face placere si un set de lacuri Farmec Collection 2014. Am urmarit putin culorile existente si intradevar sunt unele care mi-ar face si mie placere sa le vad pe unghiile Vrajitoarei. 
Printre ele vreau sa le mentionez pe : "HONEY, I'M HOME", "SILENT NIGHT", si "JOYFUL ELF"
Sunt sigur ca va vedea si ea acest articol si poate ma voi trezi cu unele surprize.

Acest articol a fost realizat pentru Superblog 2014.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.