Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

marți, 7 octombrie 2014

Vanatorul din Trafic...

Buna seara dragi cititori,

Va mai amintiti de frumusetea care ma vrajise in tranvaiul 41? Daca nu, o gasiti aici. Multumita ei m-am decis sa fac tot posibilul ca in acest an sa dobandesc un lucru mult amanat, permisul de conducator auto.

Astazi vreau sa va spun o poveste similara dar cu o finalizare diferita si cu niste mici sfaturi de viata.
Deci, astazi o pornim la drum impreuna... Introducem cheia in contact, invartim spre dreapta,1,2...
Apasam frana si ambreajul, deblocam frana de parcare, introducem in viteza intai si semnalizam stanga intentia de a intra in trafic...
Cam asa incepe si o zi obisnuita din viata noastra plina de oportunitati. Dar, de ce Vanatorul din Trafic?
Va anunt din acest moment: Nu vanam bunicute care "trebuie" calcate cu masina pentru ca nu au RCA.
Am spus Vanatorul din Trafic din cauza oportunitatilor zilnice(din trafic, si nu numai).
Fiecare zi este o ocazie de a cuceri o domnisoara, o caprioara sau un adevarat animal care sa te faca sa zambesti pentru 5 minute, jumatate de ora, 3 ani sau restul vietii. Deci? Pregatirea este foarte importanta.
Fiecare barbat ar trebui sa aiba un mic ritual inainte de plecare. Ca la pregatirea masinii cu mult-cunoscutul "SOC"-Scaun, Oglinzi, Centura, si noi barbatii avem o lista zilnica minima care trebuie acoperita.

  1. Spalatul pe dinti il poti considera spalatul geamului de la masina, chiar vrei sa mergi inainte toata ziua fara sa zambesti? mai bine nu. 
  2. Rasul/Nivelarea parului facial( Barba, Cioc, etc.) Doamnelor, trebuie sa recunoasteti ca o barba finuta de contur sau un cioc frumos nivelat are farmec. Putem imagina nivelarea ciocului cu verificalea nivelului de ulei de la masina. Mica diferenta fiind antagonia celor doua. Cand nivelul uleiului este sub linia de Minim, trebuie sa adaugam, in timp ce in momentul in care ciocul este prea mare trebuie sa mai taiem. (Mainile sus cine a incercat sa isi lipeasca cioc fals sau ciocul ras din gresala)
  3. Un scurt dus sau cel putin spalatul subratului- il poti considera scoaterea sconxului sau a pestelui vechi de o saptamana din masina
  4. Verificarea/Calcatul Hainelor- Da Doamnelor, noi stim sa si calcam...si intr-un viitor apocaliptic Arnold Schwartzeneger va naste copii pentru umanitate in locul vostru si noi ne vom calca hainele HA Ha ha. Iti poti imagina calcatul hainelor sau verificarea lor cu simpla privire pe scaun pentru a verifica daca nu ai o guma de care iti vei lipi blugul.
  5. Folosirea unu spray antiperspirant sau body stick.( Nu exista comparatie pe partea auto, un vanator norocos care o va gasi ii voi trimite o ciocolata).
  6. Parfum, Ahh, da...Parfum, braduletul de masina al barbatului modern. 
Probabil aveti deja o planificare personala...dar... pastrati-o si pe aceasta...veti avea nevoie de ea.

Asa procedeaza adevaratul vanator. Eu asa procedam si asa considera si studiul realizat in Papua Noua Guinee de catre cei 50 de doctori care au lucrat seara trecuta.

Dar de ce este asa importanta pregatirea?

Fiind pregatit, esti mai relaxat, mai increzator in fortele proprii dar, de ce nu, si mai atragator.
Restul tine doar de tine. Ca sa va spun sincer, acesta a fost cazul meu.
M-am aranjat cu grija si am plecat la petreceri pana am vrut sa vanez. Cand am vazut prada am fost foarte calm, foarte relaxat si ii ofeream atentie cu portia. Daca consideri ca meriti sa pastrezi o asa faptura minunata o tii mai mult pe langa tine. Daca nu, sunt sigur ca va aparea un vanator care va dori mai mult.
Tu ce preferi? O relatie scurta sau una lunga?

Acest articol a fost realizat pentru Superblog 2014.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.