Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

luni, 21 octombrie 2013

Care este adevaratul secret al seductiei?

Ai vazut vreodata o fata si nu ai stiut cum sa o abordezi?
Cand vorbesti cu o fata nu stii ce sa ii spui?
Cand mergi pe strada vezi numai cupluri si nu mai suporti asta?
Sfantul Valentin nu inseamna nimic pentru tine?
Daca raspunsul tau este DA la oricare dintre intrebarile de mai sus trebuie sa citesti in continuare.

Vreau sa iti pui singur intrebarea: Vreau sa seduc sau vreau sa iubesc? Pentru ca daca raspunsul este "Vreau sa seduc" inseamna ca ai gresit blogul, te rog sa apesi de urgenta pe bulina rosie de la firefox si sa iti inchizi browserul, sa te duci sa faci un dus, sa te arunci de la balcon si dupa sa te intorci si sa te intrebi din nou aceeasi intrebare. Chiar te rog sa repeti procedura pana iti dai seama ce vrei cu adevarat.
In zilele care au trecut am incercat sa fac un sumar al succesului seductiei.
Nu am reusit. Deoarece am pornit de la premisa gresita ca stiam ce vroiam de fiecare data, si inevitabil asta imi doream, acest lucru nu era adevarat.
Daca vrei doar sa seduci pe cineva ai parte de o munca usoara. Dar, sa atragi pe cineva si chiar sa formezi o conexiune cu acea persoana, asta este intotdeauna o provocare.
Nu ai nevoie de super-puteri, iti trebuie putin bun simt, dorinta de socializare si putina initiativa.

Am avut destule persoane care m-au intrebat:
Ce trebuie sa fac sa pot agata?
In functie de persoana raspunsul poate fi foarte simplu: "Iesi afara!", "Mergi in diverse locuri, la diverse evenimente". Aceasta este o rezolvare foarte simpla, cu cat te intalnesti cu mai multa lume, cu atat iti cresc sansele sa gasesti intamplator o persoana care sa iti placa.

Ok, am gasit fata, acum...cum sa o impresionez? Cum sa ii atrag atentia?

Nici ca se poate mai simplu. Arata-i ca esti sociabil si spune-i ceva despre tine, nu mult, este de dorit sa ramai un mister tocmai bun de descoperit.
Zi de zi trebuie sa dai cate putin din tine. Oriunde, oricand.
Trol: -Da, dar asa ma expun catre oricine.
Nu spun ca nu este asa. Dar, nu merita? Daca din 100 de persoane care le-ai intalnit 20 au dat inapoi cate ceva si s-a legat o amicitie, daca din 1000 de persoane ai gasit pe cineva care este nu doar dispus/a sa te descopere dar si dornic/a sa te cunoasca mai bine.
Daca din 1000 de persoane, UNA isi va dori sa te cunoasca.
Nu este mai bine decat 1000 de persoane care isi petrec timpul cu tine dar nu stiu cu adevarat cine esti pentru ca nu le-ai dat ocazia sau pentru ca nu au fost interesati?

Asa ca iti spun tie cititorule.
Imbraca-te cum te simti bine, da-te cu parfum, simte-te ca cel mai inalt din incapere, un adevarat Super Playboy si darama mitul seductiei. Dovedeste ca cea mai puternica arma care o detii esti tu, cu personalitatea ta, cu gandirea ta, cu dorintele si sperantele tale.
Fii tu insati, pentru ca nu merita sa fii altul. Avem deja mii de altii. Pe tine, NU!
Acest articol a fost redactat pentru Superblog 2013 dar mi-a dat ocazia de a-ti impartasi un sfat util.
NU UITA CINE ESTI!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.